La capsa del llenguatge

Hola!

A l’aula d’infantil aquest segon trimestre s’ha iniciat un taller per a l’estimulació al llenguatge amb la mestra PT. Sempre ve a l’aula amb una capsa que conté activitats sorpresa i…aquesta setmana van ser jocs per practicar la respiració i treballar els músculs de la mandíbula. 

Mirau què bé ens ho vam passar tots!!

¡Hola!

Este trimestre en el aula de infantil hemos empezado un taller de estimulación al lenguaje con la maestra PT. Siempre llega a la clase con una caja que contiene actividades sorpresas y… esta semana fueron juegos para practicar la respiración y trabajar los músculos de la mandíbula.

¡¡Mirad qué bien nos lo pasamos todos!!

BUFAM ELS PAPERS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>