Xocolata amb fruits secs

Bon dia!

Avui posarem un toc dolç al nostre dimarts. Na Clara i na Iria ens envien aquesta recepta que més d’un/a de nosaltres segur que la posa en pràctica…

Ens han escrit el següent:

Ingredients:

 • Uns 140 gr de fruits secs, llavors, fruita seca…
 • Dues cullerades de crema de cacauet, tahín, crema d’ametlles…
 • Una cullerada d’oli de coco.
 • Una rajola de xocolate negre.

Passes a seguir: 

 1. Triar els fruits secs, llavors, etc. que volem utilizar (p.ex. nous, cacauets, avellanas, pipes de carabassa, sèsam, etc.) i els juntem tots.
 2. Escalfar la crema que haguem triat amb l’oli de coco i tirar-ho per damunt dels fruits secs, mesclant-ho tot perqué quedi ben junt.
 3. Extendre-ho damunt d’un paper de forn i cubrir-ho amb un altre tros de paper. Aixafar-ho per rompre els fruits secs al tamany que ens agradi. Extendre-ho tot bé.
 4. Escalfar amb poc foc la rajola de xocolata negre i quan estigui fosa, extendre la xocolata per damunt dels fruits secs.
 5. Posar-ho al congelador unes 3 – 4h o deixar-ho tota la nit.
 6. Quan ho treiem del congelador, passat el temps, tallar el bloc que ha quedat en trossos que guardarem a la nevera per quan ens vingui de gust.

_____________________________________________________________________________

Ingredientes:
 • Unos 140 gr de frutos secos, semillas, fruta seca…
 • Dos cucharadas de crema de cacahuete, tahín, crema de almendras…
 • Una cucharada de aceite de coco.
 • Una tableta de chocolate negro.

Pasos para la elaboración:

 1. Elegir los frutos secos, semillas, etc. que queramos utilizar (p.ej.: nueces, cacahuetes, avellanas, pipas de calabaza, sésamo, etc.) y los juntamos todos.
 2. Calentamos la crema de cacahuete, o la que hayamos elegido, con el aceite de coco y lo echamos encima de los frutos secos, mezclándolo todo para quede bien mezclado.
 3. Extenderlo encima de papel de horno y cubrirlo con otro trozo de papel. Aplastarlo para trocear los frutos secos al tamaño que nos guste. Extenderlo todo bien.
 4. Calentar a fuego lento la tableta de chocolate negro y, cuando esté fundida, extender bien el chocolate por encima de la mezcla de frutos secos.
 5. Ponerlo en el congelador unas 3-4h o dejarlo toda la noche.
 6. Cuando lo saquemos del congelador, pasado el tiempo, cortamos el bloque que ha quedado en trozos que guardaremos en la nevera para cuando nos apetezca.

 

 
BON PROFIT! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>