Suma’t a nosaltres

(Versión en catalán y castellano)

Hola!!

Avui 1 de juny del 2020 s’inicia el procés d’escolarització pel curs 2020 – 2021 i ens agradaria acompanyar-te durant la inscripció i facilitar-te el trámit tant com sigui possible. 

Us compartim el calendari:

Així com també us deixem l’enllaç a la pàgina web on heu d’accedir. 

Procés d’escolarització 2020 – 2021

A l’enllaç anterior hi trobaràs diversitat d’instruccions de com fer la sol·licitud. Cal tenir en compte que es durà a terme via telemàtica i, per tant, necessitareu tenir una clau amb @ClavePin o bé, amb l’usuari i contrasenya del Gestib (en cas de tenir-ne).

 Si tot i així tens dubtes, crida’ns a l’escola i us ajudarem. Si voleu acudir presencialment al centre, cal que sol·liciteu cita prèvia.

Telèfon: 971 80 50 22

Us adjuntem també les places vacants que tenim disponibles.

Estarem molt contents/es de veure’t prest!!

¡¡Hola!!

Hoy 1 de junio del 2020 se inicia el proceso de escolarización para el curso 2020 – 2021 y nos gustaría acompañarte durante la inscripción y facilitarte, tanto como sea posible, el trámite. 

Arriba os hemos facilitado un calendario. Así como también os dejamos el enlace a la página web para poder acceder

Escolarización 2020 – 2021

En el enlace anterior vais a encontrar las instrucciones a seguir. Debido a la situación ocasionada por la COVID – 19, todo el proceso debe hacerse vía telemática, por lo cual es necesario acceder con @ClavePin o bien a través del usuario y contraseña del Gestib. 

Si aún así tienes dificultades, no dudes en llamar al cole y te ayudaremos. En caso de querer acudir presencialmente al centro, se debe hacer con cita previa

Teléfono: 971 80 50 22

Arriba os hemos dejado una imagen con las plazas disponibles. 

¡¡Estaremos felices de verte pronto!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>