Banc de recursos

Estimades famílies,

Seguim intentant aportar tota la nostra ajuda des del centre, així com també vetllar per les necessitats de cada infant com feiem a l’escola. 

A partir d’ara, aniran apareixen entrades amb la fotografia que diu “Banc de recursos – Webgrafia” on apareixeran links amb diferents opcions a recursos online (jocs, activitats, problemes, creativitat…). Així com també tot allò que considerem interessant, tant per poder fer a casa amb els infants com per canviar una mica la rutina de les propostes i motivar-los amb l’ús de les TIC.

Trobareu una pàgina directa al menú de l’esquerra amb l’etiqueta de BIBLIOTECA ONLINE

_____________________________________________________________________________

Queridas familias,

Seguimos intentando aportar nuestro granito de arena desde el centro, así como trabajar respetando las necesidades de cada niño/a como hacíamos en el cole.

A partir de ahora, iremos publicando entradas, identificadas con la imagen azul que pone “Banc de recursos – Webgrafia” donde encontrareis links con diferentes opciones a recursos online. También compariremos todo aquello que nos resulte interessante, tanto para hacer en casa como para cambiar la rutina i motivarlos con el uso de las TIC. 

Encontrareis una pàgina directa en el menú de la izquierda con la etiqueta BIBLIOTECA ONLINE 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>